Landstede Groep

Kom langs!

Ga jij volgend jaar naar de middelbare school? Kom samen met je ouder(s)/verzorger(s) de sfeer proeven of een dag meelopen op het Agnieten College tijdens het Open Huis of een lesmiddag.

Open Lesmiddag en Voorlichtingsavond

Op 28 november 2019 is er een Open Lesmiddag voor de leerlingen van groep 8 van de basisschool. Je kunt dan kennismaken met onze school door middel van een aantal korte lessen. Ook krijg je een rondleiding. 's Avonds is er een Voorlichtingsavond speciaal voor ouders met kinderen in groep 8.

Open Huis

Op 16 januari 2020 van 18.30 tot 21.00 uur zetten we onze deuren open. Jij en je ouder(s)/verzorger(s) zijn dan van harte welkom bij ons op school. Je maakt zo kennis met onze school en de leraren, kunt door het gebouw lopen en de lokalen bekijken. Natuurlijk kun je al je vragen stellen aan onze docenten en leerlingen. Zit je in groep 7? Ook dan ben je van harte welkom!

Een andere keer langskomen

Heb je het Open Huis of de lesmiddag gemist of wil je meer weten? Maak gerust een afspraak om een keer langs te komen. Bel of mail ons: 088-850 74 10, nieuwleusen@agnietencollege.nl.

 

Stel je vraag

Contact

Telefoonnummer
088-850 74 10

E-mailadres
nieuwleusen@agnietencollege.nl

Adres
Agnieten College Nieuwleusen
Kon. Julianalaan 10
7711 KK Nieuwleusen