Landstede Groep

Een dag op school

Hoe ziet zo’n dag op de middelbare school er nou uit? Je bent in groep 8 de oudste van de school, maar straks ben je met heel veel andere leeftijdsgenoten ineens de jongste! De nieuwe school is natuurlijk veel groter, maar doordat je in één klas zit en een mentor hebt die je begeleidt, lijkt het veel minder groot dan je misschien zou denken.

Geen bel

Nu ben je gewend dat aan het begin van de schooldag de bel gaat. Je moet dan binnen zijn. Maar op het Agnieten College gaat er nooit een bel. Ook niet bij het wisselen van de les. Dat is veel rustiger!

Meer leraren, meer vakken: meer afwisseling!

Nu heb je één leraar die je (bijna) alle vakken geeft. Straks krijg je voor elk vak een andere leraar. Dat zijn er dus best veel! Maar dat maakt het ook leuk. Na een les over wiskunde ga je bijvoorbeeld een uur sporten. En na de tekenles krijg je Frans of Duits. Zo bestaat elke dag uit een aantal vakken en is dus geen dag hetzelfde.

Kortere pauzes

Tussen de middag thuis eten is er niet meer bij. In plaats daarvan heb je ’s middags tijd om gezellig met je klasgenoten te eten op school. In de kantine kun je ook wat kopen. Je hebt twee pauzes op één schooldag.

Het Agnieten College in Nieuwleusen: misschien iets voor jou!

Maak gerust een afspraak als je niet bij het Open Huis bent geweest of gewoon nog wat meer wilt weten. Bel of mail ons: 088-850 74 10, nieuwleusen@agnietencollege.nl.
Het Agnieten College wil jou de komende jaren graag helpen en begeleiden in de stap naar je volgende opleiding.

Contact

Contact

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel of mail ons.

Adres

Agnieten College Nieuwleusen
Kon. Julianalaan 10
7711 KK Nieuwleusen

Telefoon

088-850 74 10

E-mail

nieuwleusen@agnietencollege.nl

Locatiedirecteur

Mw. T. Meijerink
Telefoon: 088-850 74 10
tmeijerink@agnietencollege.nl

Decaan

Dhr. M. Sukaldi
Telefoon: 088-850 74 10
msukaldi@agnietencollege.nl