Landstede Groep

Visie & Identiteit

Waarde(n)vol leren leven is onze missie.
Wij geloven dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen én anderen helpen dat ook te doen.
Vanuit een christelijke oorsprong laten we ons inspireren door vijf waarden.

WE WILLEN ONTWIKKELEN
Liefde voor leren zit in ons DNA.
Wij (her)kennen onze talenten en die van al onze leerlingen.
Daardoor kunnen we hen op maat begeleiden.
We willen ook zelf elke dag beter worden.
Want of we nu jong of oud zijn: we gaan voor een leven lang ontwikkelen.

WE ZOEKEN DE ONTMOETING
Ontmoeten vraagt om wederzijdse interesse en het serieus nemen van elkaar.
Dat is het uitgangspunt bij alles wat we doen.
Alleen zo kunnen we ons werkelijk verbinden met elkaar, onze leerlingen en onze omgeving.

WE WERKEN AAN BREDE PERSOONSVORMING
We hebben aandacht voor wat het leven zinvol maakt. We helpen elkaar en onze leerlingen om na te denken over wat ons beweegt, om zelfbewust te zijn en om eigen keuzes voor het leven te maken. Zinnige vorming noemen we dat. We omarmen diversiteit op onze school en in de samenleving. En we stimuleren leerlingen om respectvol en reflectief te zijn.

WE VERLEGGEN GRENZEN
We zijn nieuwsgierig naar veranderingen en kijken met lef naar wat er op ons afkomt. We hebben een hoopvol toekomstbeeld.
We willen creëren en we maken ruimte voor ontwikkeling, zo verleggen we grenzen.

WE ZIJN BETROKKEN
Betrokken zijn is voor ons niet alleen iets dat je voelt, maar vooral iets dat je doét.
Goed zorgen voor jezelf, de mensen om je heen en de aarde waarop je leeft. En elkaar daarop aanspreken.

Stel je vraag

Ons nieuwe  telefoonnummer: