Landstede Groep

activiteiten TalentenHus

30-05-2022

Afgelopen maanden zijn er steeds meer Talenthus-teams actief in de samenleving van Nieuwleusen en Dalfsen. Ze hebben een korte voorbereidingsperiode achter de rug, en voeren nu allerlei opdrachten uit ten dienste van de gemeenschap in Nieuwleusen en omgeving.

Zo is het Tiny Houses Team bezig geweest om geschikte locaties te zoeken voor de Tiny Houses, daarnaast hebben ze verschillende modellen Tiny Houses bekeken, die geschikt kunnen zijn voor Nieuwleusen.

Locaties vonden de leerlingen o.a. bij Helios, bij de Kinderopvang achter s.v. Nieuwleusen, en in de oude Unionfabriek. Het Tiny Houses Team kiest voor drie doelgroepen: jongeren, ouderen en voor de zakelijke markt (werkruimte)
De uitkomsten zijn gepresenteerd aan de initiatiefnemers van Tiny Houses in Nieuwleusen: Erik Dijkstra en Mink de Vries, zij waren hierover erg enthousiast.

De bedoeling is dat het Team nu een aantal schaalmodellen gaat maken van Tiny Houses voor Nieuwleusen en omgeving.

Een ander Talenthus-Team richt zich vooral op film, interview en editing.
Dit team heeft ondertussen al meerdere filmpjes gemaakt.
Zo wordt de bouw van Natuurboerderij Balk Inn wekelijks gevolgd, hebben ze opnames gemaakt van Camperplaats Vechtdal en een reportage gemaakt over vrijheid.
Dit team wordt weer ondersteund door het Film- en Droneteam, zij maken vooral opnames vanuit de lucht.  Zo brengen al deze Teams Nieuwleusen in beeld, met als motto “Beleef Nieuwleusen!"
==============================================================

Het Tiny Houses Team:

 

Contact

Contact

Contact

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel of mail ons.

Adres

Agnieten College Nieuwleusen
Kon. Julianalaan 10
7711 KK Nieuwleusen

Telefoon

088-850 74 10

E-mail

nieuwleusen@agnietencollege.nl

Locatiedirecteur

Mw. T. Meijerink
Telefoon: 088-850 74 10
tmeijerink@agnietencollege.nl

Decaan

Dhr. M. Sukaldi
Telefoon: 088-850 74 10
msukaldi@agnietencollege.nl